У Львові проведуть конференцію з доступності

3597317718195317614468934109613129028075520n-47b4bacc215f42b4e4cfd5727e8f3b02

Восени у Львові проведуть конференцію з доступності.

Як повідомляє прес-служба ЛМР, заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко зустрівся із генеральним менеджером шотландської благодійної організації «Wheelchairs for Ukraine» Кітом Робертсоном.

Темою зустрічі було створення середовища для осіб із обмеженими можливостями, а також проведення восени у Львові конференції з доступності.

В зустрічі взяли також участь Ярослав Грибальський, позаштатний радник міського голови, Оксана Потимко, позаштатний радник міського голови, Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики, Тетяна Хабібрахманова, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин, Ліна Остапчук, директор ЛКП «Львівське конференц-бюро», Анна Косарєва, координатор напрямку «інклюзивне середовище» у Кластері розвитку освіти та креативності.

Сторони порушити питання створення інклюзивного середовища у Львові, проведення у Львові конференції щодо цієї теми, важливість залучення в процес якомога ширшого кола осіб, які так чи інакше відповідальні за створення доступного середовища для людей з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: