У Маріуполі обрали запобіжний захід чоловікам, які побили військових

4b601c5d282dc87b64f297cd93dcd26d

У Маріуполі обрано міру запобіжного заходу особам, які підозрюються у спричиненні тілесних ушкоджень військовослужбовцям.

Про це повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко.

За клопотанням Маріупольської місцевої прокуратури № 1 судом обрано запобіжні заходи двом чоловікам, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, що вчинене групою осіб) КК України.

Одному з підозрюваних у скоєнні вказаного злочину обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 17620 грн; іншому - цілодобовий домашній арешт.

Прокуратура не погодилася із рішенням суду щодо останнього з підозрюваних та готує апеляційну скаргу.

Нагадаємо, 17 червня, приблизно о 22:25, підозрювані особи знаходились на літньому майданчику кафе «Red cups» у ТРЦ «Порт Сіті», де, діючи умисно разом із кількома іншими особами, вчинили бійку, в ході якої спричинили тілесні ушкодження потерпілим, які є військовослужбовцями Збройних Сил України.

Досудове розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: