Біля будівлі Львівської ОДА відкрили велопаркінг

36064466_1991969764155087_6703909607879737344_n_1529847683_613x408.66666666667_3_0

Зважаючи на кількість громадян, які щодня відвідують структурні підрозділи Львівської обласної державної адміністрації, управління туризму та курортів ЛОДА ініціювало облаштування велопаркінгу біля адмінбудівлі за адресою вул. Винниченка, 18.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

«Рухатись правильним напрямком європейської України — це в першу чергу створювати для людей комфорт. Щораз більше і більше велосипедів ми бачимо на львівських дорогах, цілі сім’ї вибираються на велопрогулянки, їздять у супермаркети й на роботу. І наші держслужбовці теж цінують здорове й активне життя. Багато молодих працівників адміністрації вибираються по справах на велосипеді. Сама часто так роблю, - розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.
Облаштування біля адмінбудівлі велопаркінгу — знакове. Бо користуватись ним можуть усі охочі львів’яни та гості міста. Це ще один правильний крок у розвитку львівської велоінфраструктури й підтримки здорового активного туризму».

«Розвиток велоінфраструктури є чудовою екологічною альтернативою для перенасичених автомобільним транспортом міст. Дуже тішусь, що ми змогли долучитись до цієї чудової ініціативи. Сподіваюсь, відтепер більше працівників облдержадміністрації їздитимуть на роботу на велосипеді», - зазначив партнер заходу, керівник Медичного центру фізичної терапії та медицини болю Інново Ярополк Пшик.

Зазначимо, припаркувати велосипед біля будівлі Львівської ОДА безкоштовно можуть усі охочі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: