У місті провели Сімейний день надзвичайних ситуацій

khn8892-0b1700ccbf06f2e1fb1d814e989d8ac0

Сьогодні, 24 червня, у Львові на площі Адама Міцкевича провели Сімейний день надзвичайних ситуацій — захід, під час якого діти та дорослі могли побачити та зрозуміти, у чому полягає робота «пожежного — рятувальника», а також — як треба поводитись у разі виникнення надзвичайної ситуації та що потрібно знати, аби підвищити рівень власної безпеки.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Сьогодні усі охочі могли познайомитись зі справжніми героями! Для гостей свята організували безліч сюрпризів та незабутніх емоцій. А головне — багато корисної та необхідної інформації від професіональних рятувальників», — наголошують організатори — Головне управління ДСНС України у Львівській області та «Львів — безпечне місто».

Так, програма свята передбачала проведення змагань серед пожежних «Найсильніший рятувальник Львівщини», виставку сучасної пожежно-рятувальної техніки і обладнання, конкурси та вікторини.

Діти могли спробувати виконати вправи на дитячих тренажерах, позмагатися за звання «Найсильніший юний рятувальник», а також — ознайомитись з роботою вогнегасника та ліквідувати ним умовну пожежу. Також були локації кінологів зі своїми талановитими улюбленцями, хіміків-рятувальників та гірських рятувальників, де діти могли виконати переправу.

Також діти могли спробувати себе у ролі диспетчера служби 101, та разом із психологами ДСНС розфарбувати розмальовки із правилами безпеки.

Впродовж дня для дітей та дорослих працювали майданчики, на яких можна було ознайомитися з різними професіями працівників ДСНС, ліквідувати умовну пожежу та відчути себе в ролі справжнього вогнеборця.

Рятувальники демонстрували свої вміння надавати допомогу у ДТП, й наочно продемонстрували розбір конструкцій понівеченого автомобіля.

Також на згадку про подію кожен відвідувач міг зробити фото на тематичній фото-зоні разом із Левом-рятувальником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: