У звільненому Південному на Донеччині знищені цілі вулиці

35973102_995348890645909_7848217890581905408_n

У населеному пункті Південне на Донеччині, яке у травні перейшло під контроль українських військових, бойовиками цілеспрямовано знищені цілі вулиці.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ».

«Населений пункт Південне був занятий українськими військовими без боїв і мав отримати шанс на повне відновлення цивілізованого життя. Проте російські окупанти почали його цілеспрямовану руйнацію і створення умов для повного виїзду його мешканців. Їх будинки щоденно піддавались обстрілам та підпалам освітлювальними мінами і снарядами та трасуючими кулями», - заявили в «Півночі».

«Відсутність гарантій від ОРДО на безпечну роботу пожежних розрахунків та рятувальників унеможливлює збереження інфраструктури та цивільних будинків. Більше того, будь-який транспорт, що рухається у бік селища, чи у зворотному напрямку піддається обстрілу», - йдеться в повідомленні.

Українські військові переконані, що окупанти навмисно руйнують цивільну інфраструктуру та обстрілюють мирні житлові квартали, щоб деморалізувати цивільне населення та підірвати довіру до військового керівництва, при цьому постійно транслюючи штучний меседж - Якби тут не було українських військових – по вам би не стріляли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: