Потрапили в ситуацію браку грошей? Ми вирішимо її в одну мить

960х460_хв

Як би багато людина не заробляла, як би вона добре не жила, іноді трапляються такі критичні ситуації, коли в гаманці порожньо, а гроші потрібні терміново.

*промоція

З огляду на кризовий стан в країні, низькі заробітні плати, пенсії з відносно високими тарифами на ЖКГ, такі випадки і зовсім стали буденністю, на яку мало хто з «верхівки» і звертає увагу. Щоб не чекати рішення фінансових проблем зверхньо, ​​краще взятися за неї самостійно. Адже, як оптимістично не дивитися, навряд-чи ситуація зміниться за найближчі пару років.

Миттєві кредити на невеликі суми і терміни вперше були введені для підтримки і зростання малого бізнесу, а зараз існують для фінансової допомоги окремим особам. Так, наприклад, "Ваша Готівочка" перейняла практику західних і східних мікрокредиторскіх компаній, щоб і в Україні люди могли користуватися ними. А як вони можуть вирішитись у Вас, Ви дізнаєтеся вже після прочитання цієї статті.

Головні плюси кредитування з «Ваша Готівочка»

Дуже багато мікрокредиторських компаній, пропонуючи свої послуги, придумують різні бонуси і «вигідні пропозиції» забуваючи якраз про головне. Виходячи з самої назви «миттєве кредитування» не важко здогадатися, що як раз таки швидкість є їх ключовим перевагою. Під час розгляду кредиту «Ваша Готівочка» Ви можете вже піти за покупками, так як, підійшовши до каси, Ви вже маєте гроші на своєму рахунку, адже на все про все потрібно не більше 15 хвилин.

Мобільність і доступність

Перебуваєте Ви на просторому узбережжі Чорного моря, в шумному офісі нашої прекрасної столиці або в дорозі на пустельній трасі - місце розташування Ваше, в межах України, не грає абсолютно ніякої ролі на оформлення, адже зовсім не обов'язково приходити особисто в офіс, необхідно мати лише доступ до Інтернет. Оформлення кредитів "Ваша Готівочка" здійснюється онлайн в будь-який час. Вам лише потрібно буде вибрати необхідну суму в діапазоні від 200 до 7000 гривень, заповнити анкету з базовими даними і очікувати позитивної відповіді.
Кредити до 7000 доступні навіть офіційно не працевлаштованих.

Методи і алгоритми перевірки потенційних позичальників "Ваша Готівочка" відрізняються від банківських. Саме тому отримати гроші в борг можна навіть будучи офіційно не працевлаштованим.

Відсутність довідки про доходи це не єдиний плюс - відсутність паперової тяганини також не може не радувати. Для позитивної відповіді по позиці необхідно мати лише паспорт громадянина України та ідентифікаційний код платника податків.

"Ваша Готівочка" завжди йде назустріч своїм клієнтам

На погашення кредиту дається від одного до 16 днів. За цей час борг з нарахованої відсотковою ставкою не повинен зрости до немислимої позначки і тому проблем з погашенням виникнути не повинно. Навіть якщо у Вас трапляються непередбачені обставини, за якими погасити борг не є можливим - щоб уникнути підвищення процентної ставки і будь-яка санкції або штрафи, "Ваша Готівочка" пропонує свої лояльні умови і завжди йде Вам назустріч. У Вас завжди є можливість продовжити договір по кредиту і відстрочити залишкову виплату на більш пізній термін.
Так, наприклад, багато позичальників, вирішивши всі свої фінансові проблеми, бажають погасити заборгованість завчасно. В такому випадку "Ваша Готівочка" теж дає своє добро на це. Передчасне повернення боргу допомагає заощадити, адже таким чином, Вам необхідно сплатити лише тіло по кредиту і ті відсотки, які «накапали» на даний момент і ні копійкою більше.

У нас зручність і безпека понад усе

Консультація з співробітником компанії «Ваша Готівочка» хоч і не обов'язковий пункт для видачі позик, але доступна кожному абсолютно безкоштовно. У режимі реального часу можна замовити зворотний дзвінок або зателефонувати самостійно за номером безкоштовної гарячої лінії.

За допомогою калькулятора на сайті Ви самостійно без сторонньої допомоги можете дізнатися остаточну суму до повернення. Наприклад, взявши 1500 гривень на 10 днів ПОВЕРНУТИ буде необхідно вже 1800 гривень.

Вже більше 6 років, як проблема кредитування зникла у десятка тисяч людей по всій країні, не втрачайте часу на подальші пошуки, заповнюйте анкету на кредит прямо зараз!

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: