Денісовій вдруге відмовили у зустрічі з Романом Сущенком

09_denisova
Фото: rezonans.news

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повідомила, що Московський міський суд відмовив їй у зустрічі з засудженим у Росії українським журналістом Романом Сущенком.

Про це Людмила Денісова повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

«Я зробила все для того, щоб зустрітися з Романом Сущенком... 20 червня знову звернулася в Московський міський суд. Зустрічі з головою суду, мої щогодинні дзвінки, листи з проханням прискорити вирішення результату не дали. Сьогодні, 26 червня о 9:00 зустрілася з заступником голови суду Фоміним, який мав прийняти рішення. Він сказав, що питання по дозволу дуже складне, але він обов'язково прийме рішення сьогодні після 15 години”. Рішення вже є. У зустрічі з Романом Сущенком мені відмовлено», – написала Денісова.

Зазначимо, раніше Денісовій вже відмовляли в праві відвідати Сущенка.

26 червня в Україні російській уповноваженій з прав людини Тетяні Москальковій не дозволили відвідати українця з подвійним громадянством Максима Одинцова, засудженого за державну зраду і дезертирство. Коментуючи це Денісова заявила, що Москалькова відвідає Одинцова тоді, коли українська омбудсменка відвідає в Росії українського журналіста Романа Сущенка, якого в Росії незаконно затримали і засудили за «шпигунство»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: