Під Києвом п’яний помічник нардепа підстрелив підлітка

7453368d-98d7-40fe-b62b-d4d84c71ac9b

У вівторок, 26 червня, у місті Вишневе Київської області п'яний помічник народного депутата від БПП Юлія Мамчура Олег Штанько підстрелив підлітка з травматичної зброї.

Про це повідомив у Facebook завідувач головного департаменту інформаційної політики адміністрації президента Володимир Горковенко.

«У Вишневому один мудак стріляв в дітей, котрі на стадіоні грали у футбол. Мудак був п'яний. Аналіз показав 2,64 проміле алкоголю. Знайшли три гільзи. Стріляв з травмата. Одна дитина поранена в ногу. Цей мудак виявився помічником нардепа. Його звати - Олег Штанько. Він розповідав поліції, що вони "не знають з ким зв'язалися". Насправді, він виявився помічником "на громадських засадах". Але після цієї історії стане колишнім помічником. Нардеп Юлій Мамчур запевнив, що "ксіва" йому точно не допоможе», - написав Горковенко.

Нардеп Юлій Мамчур у Facebook підтвердив інформацію про інцидент.

«Щойно мені повідомили про інцидент, що стався за участю мого помічника на громадських засадах. Перш за все, приношу вибачення дітям і батькам за його ганебний вчинок. Хочу наголосити, що кожна людина, незалежно від свого статусу, несе відповідальність за свої дії перед законом. У свою чергу, мною прийняте рішення про позбавлення його статусу помічника народного депутата на громадських засадах», - написав Мамчур.

У поліції повідомили що стрілець наразі затриманий.

Юлій Мамчур - полковник ЗСУ, військовий льотчик. На початку російської агресії в Криму 2014 року він очолив «марш" військовослужбовців своєї заблокованої російськими окупантами військової частини 204-ї бригади тактичної авіації у Севастополі. Наприкінці березня 2014 року росіяни схопили полковника Мамчура. Разом із п’ятьма іншими захопленими українськими офіцерами він відмовився переходити на бік окупантів. З 10 листопада 2014 року - народний депутат України за списком БПП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: