Як у Львові ремонтують вулицю Замарстинівську (фото)

IMG_4238

У Львові триває ремонт однієї із найпроблемніших вулиць - Замарстинівської.

Хід виконання робіт з ремонту по даній ділянці сьогодні, 26 червня, оглянув міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Дивись.info.

За його словами, проектанти нарешті завершили свою роботу і виправили помилки, які були допущені з самого початку проектування.

«При попередньому проектуванні ніхто не враховував плавуни, які тут внизу. Зате зараз знайшли технології, як цементувати ці плавуни», - прокоментував міський голова.

Він також пообіцяв, що із кожним днем темпи робіт ремонту вулиці Замарстинівської будуть збільшуватися. «Однозначно, в цьому році ми від вул. Липинського повинні зробити весь об’єм робіт до вулиці Східної, а в ідеалі дійти до вулиці Заводської. Проте це все залежить від технічних моментів та від погодних умов», - пояснив Садовий.

«Будуть роботи виконувати перш за все думаючи про безпеку тих будинків, які тут стоять та звичайно про те, щоби до питання цієї дороги наступного року не поверталися», - зазначив мер Львова та додав, що важливим та проблемним питанням тут звичайно є повна заміна колектора, який знаходиться у важкому стані.

«Звичайно ще є роботи по водогону. Лише після того будемо все брукувати та прокладати трамвайну колію», - зазначив Андрій Садовий.

Своєю чергою, в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський розповів, що на вулиці Замарстинівській з червня відновили роботи та на даний час вже проклали 250 метрів водопроводу в напрямку до вулиці Східної.

«Зараз ідуть підготовчі роботи під укріплення і з завтрашнього дня розпочнуться роботи по бурінню і цементації укріплення цього котловану. За кілька днів планують розпочати роботи із заміни каналізаційного колектора», - повідомив Познанський.

Нагадаємо, 16 лютого ЛКП «Львівавтодор» отримало дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Ціна договору реконструкції вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної), який ЛКП «Львівавтодор» уклало з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» — 84 476 020,00 грн.

Тривалість будівництва згідно з проектом становить 22 місяці.

Ремонт вул. Замарстинівської розпочали у березні, однак, під час проведення ремонтних робіт, коли почали розкопувати дорогу, було виявлено нестійкі ґрунти — плавуни. Тому ремонтні роботи були призупинені і замовляли додаткове обстеження ґрунтів та вносили корективи до проекту.

В кінці травня, коли отримали висновок експертизи, зауваження було передано на доопрацювання проектанту.

На початку червня роботи на вул. Замарстинівській відновлено.

Читайте також: На Замарстинівській відновили ремонтні роботи (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: