Львівські депутати дозволили продати чотири ділянки

IMG_4556

Депутати Львівської міської ради погодили продаж чотирьох земельних ділянок, з яких три будуть продані з аукціону, передає кореспондент Дивись.info.  

Депутати Львівської міської ради погодили продаж чотирьох земельних ділянок, з яких три будуть продані з аукціону.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Так, з аукціону будуть продані дві земельні ділянки на просп. Червоної Калини, 2-а, площею 0,8471 та 0,3414 га. Вони призначені для розміщення багаторівневого паркінгу та закладу придорожнього сервісу. Стартову ціну депутати не погоджували.

На аукціоні також буде продана земельна ділянка в Рясному-1. Вона розташована на вул. Т. Шевченка, 313, площа - 0,2294 га.Згідно з прийнятою ухвалою ділянка призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартову ціну продажу депутати затвердтлт на рівні 1 267 551 грн. Мінімальний крок становить 63 377 грн.

Земельна ділянка загальною площею 0,1143 га на просп. Червоної Калини, 35-а буде продана ПП «Захід ЛП» за 1 662 304 грн. Ділянка призначена для обслуговування будівлі автомийки у комплексі з кафе-баром за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: