На Прикарпатті пенсіонер задушив свою дружину через Надію Савченко

d1d5632f-98ab-4ca4-bd76-87396927db0f

Кілька днів тіло вбитої лежало накрите килимком в кімнаті.

В Івано-Франківській області суд виніс вирок 69-річному чоловіку, який задушив свою 79-річну співмешканку. Про це йдеться у вироку суду, передає 112.ua.

Зазначається, що вбивство сталося 12 березня у селі Новичка Долинського району.

На суді чоловік розповів, що злочин скоїв ненавмисно під час сварки. Того дня він збирався до райцентру, однак лишився вдома через негоду. Сів пити чай із співмешканкою і слухати радіо. В той час йшла передача про нардепа Надію Савченко. Через неї чоловік і жінка й засперечалися.

Пенсіонер сказав, що Савченко не викликає в нього довіри. На що жінка звинуватила його у відсутності патріотизму, назвала "москалем" та нагадала про російську національність його матері. Після цього плюнула йому в обличчя.

Обурений чоловік спочатку вдарив її, повалив додолу, а потім почав душити мотузкою.

Коли зрозумів, що вона не дихає, почав робити їй штучне дихання. Коли побачив, що це не допомагає, виніс тіло в окрему кімнату та накрив килимком. Після цього відключив телефон убитої.

За кілька днів до них навідалася сусідка. Чоловік їй сказав, що його співмешканка втопила телефон, а сама поїхала до лікарні. Сусідка почала звертатися в медичні заклади і, коли не знайшла там жінки, повідомила про зникнення в поліцію. До будинку прийшли правоохоронці, і вбивця показав їм труп.

21 червня Долинський районний суд визнав зловмисника винним у вбивстві і засудив його до семи років позбавлення волі. Свою провину чоловік визнає.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові чоловік убив друга і його родину за борги в 100 тис. доларів. Підозрюваного заарештували на 2 місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: