У Києві затримали жінку, яка 13 років тому облила кислотою коханку чоловіка і втекла за кордон

94784

Поліцейські двох областей затримали мешканку Краматорська, що під виглядом іноземки 13 років ховалася від суду.

Про це повідомили у Нацполіції.

13 років тому, підстерігши ймовірну коханку чоловіка, розшукувана облила суперницю кислотою, спричинивши тим самим 76% відсотків опіків тіла. На суді вона провину свою не визнала, проте зібраних поліцейськими доказів було достатньо для того, аби суд визнав її винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України та виніс вирок – 5 років тюрми.

Скориставшись часом, відведеним на вступ вироку в законну силу, засуджена змінила ім’я та за підробленими документами вилетіла закордон. Розпочавши нове життя та сподіваючись на плинність часу, жінка була впевнена, що злочин так і залишиться безкарним.

Сьогодні вона повернулася в Україну, аби відзначити день свого народження в родинному колі, проте правоохоронці вже мали на руках не тільки відомості про її місцеперебування, а й про дату її прибуття. Всі ці роки вони «тримали на гачку» зловмисницю. Оперативники зв’язалися з київськими колегами та за їх сприяння затримали її в аеропорту. Саме сьогодні їй виповнилося 65 років.

Її буде доправлено на Донеччину та передано для відбуття призначеного їй покарання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: