У Львові посадовець оцінив свою допомогу львів’янину у 105 тисяч гривень

habar3

За 105 тис грн неправомірної вигоди, голова однієї із районних державних адміністрацій у Львові може опинитись за ґратами.

За 105 тис грн неправомірної вигоди, голова однієї із районних адміністрацій у Львові може опинитись за ґратами.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури області завершено досудове стосовно голови однієї із районних адміністрацій Львівської міської ради, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Нагадаємо, що службовець пообіцяв 46-річному мешканцю Львова за 105 тис грн неправомірної вигоди посприяти у веденні господарської діяльності, а також у працевлаштуванні.

Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі майже 150 тис грн, крім цього, його відсторонено від займаної посади.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацію майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: