Не стало волонтерки, організаторки «Великої української ходи»

до-м.Сквира-завітала-волонтерка-Катерина-Валевська-696x465

Не стало громадської активістки, майданівки, волонтерки Катерини Валевської, яка 2014 року організувала «Велику українську ходу» на честь Героїв Майдану та АТО, що віддали своє життя за Незалежність України.

Трагічну звістку повідомила в соцмережі Тетяна Ткачова: «Щойно дізналася... Не можу знайти слів... Не вірю.... Знову волонтер... Всі ми пам'ятаємо її «Велику українську ходу»!!! Її не стало, пішла на небеса... Боролася до останнього подиху за життя!  Зустрічай, Небесний Легіон, свого волонтера!».

Волонтер «Айдару» Катерина Валевська тривалий час боролася з онкологічним захворюванням.

Катерина Валевська – волонтерка батальйону Айдар, письменниця, активна учасниця подій на Майдані. Загалом, починаючи з 14 вересня 2014 року, було зібрано 159 прапорів з усієї України, підписаних місцевими жителями. Серед них є українські прапори подаровані в Севастополі, Донецьку і Луганську, ікони та рушники. Прапори дарували блокпости, кіборги, та міські ради. В кожному місті відбувалися вуличні акції з вшанування подій Майдану та Небесної Сотні. Хода тривала 120 днів. Загалом вона подолала 24 тисячі кілометрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: