У Вінницькому транспорті запроваджують е-квиток

завантаження (2)

Вінницька міськрада ухвалила рішення про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському електричному та автомобільному транспорті: системою е-квитка обладнають 580 одиниць громадського транспорту.

Відповідне рішення депутати ухвалили в середу, передає "Укрінформ".

Згідно з рішенням, міська рада затвердила порядок функціонування та вимоги до автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському електричному та автомобільному транспорті загального користування  та системи автоматичного визначення місцезнаходження транспорту.

Окрім того, документ визначає прийнятні види і форми носіїв, порядок обігу та реєстрації проїзних документів.

Міська рада уповноважила КП "Вінницякартсервіс" здійснювати справляння плати за транспортні послуги шляхом продажу е-квитків та носіїв оплати проїзду, зокрема, оформлення Муніципальної карти вінничанина та електронних квитків для пільгових категорій населення через центри обслуговування користувачів, третіх осіб агентів, веб-портали та мобільні додатки.

У ході запровадження е-квитка у Вінниці протягом 16 місяців до автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському електричному та автомобільному транспорті загального користування має бути підключений весь громадський транспорт.

Виготовлять відповідне обладнання для перевізників упродовж чотирьох місяців, причому спочатку валідатори будуть встановлені у муніципальному транспорті (320 одиниць), під час другого етапу ним обладнають машини приватних перевізників (260 одиниць).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: