Львівська обласна лікарня отримала другий реанімобіль для новонароджених

DSC07923

Львівська обласна клінічна лікарня отримала сучасний реанімобіль для перевезення дітей, народжених передчасно.

Львівська обласна клінічна лікарня отримала сучасний реанімобіль для перевезення дітей, народжених передчасно, передає ІА Дивись.info 

Реанімобіль обладнаний спеціальним інкубатором, апаратом штучного дихання, монітором, який відстежує життєві функції новонародженого, та іншим обладнанням для термінової допомоги. Він дозволяє транспортувати дітей вагою від 500 грам при народженні.

Це вже другий такий автомобіль, який для лікарні закупила компанія «Віннер Груп Україна». Попередній медики отримали у березні.

«На жаль, кількість передчасно народжених дітей не зменшується. Тому, завершуючи сьогодні цей етап нашої співпраці, ми розпочинаємо новий – реконструкція  неонатологічного корпусу та закупівлю сучасного обладнання, а також побудову гаражу для реанімобілів», - розповів Генеральний директор Львівської клінічної лікарні Михайло Гичка.

«Наша компанія сповідує принципи чесного, прозорого та соціально відповідального бізнесу. Впродовж 25 років у нас є місія допомагати дітям. В нас є багато проектів по всій Україні.  Ми домовилися про повну реконструкцію всієї будівлі неонатального корпусу, з заміною всіх мере. Ця фаза проекту триватиме більше року, бо ще потрібно отримати усі  дозвільні документи. Паралельно,  спільно з медикам займаємося аналізом, яке обладнання необхідно придбати. Ми хочемо, що воно було найвищої якості», - розповів  засновник та власник «Віннер Груп Україна» Іван Гинянський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: