Ми готові допомогти Львову у вирішенні питання з ТПВ, - посол Нідерландів Едуард Хукс

нідер

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Надзвичайним та Повноважним послом Королівства Нідерландів в Україні Едуардом Хуксом. Під час зустрічі обговорили питання співпраці, зокрема, і в частині поводження з відходами.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Дякуємо за зустріч. Це особливий день для вас — День Конституції. Нам приємно бути тут, у Львові, в такому красивому місті.

Ми готові допомогти місту у вирішенні питання з ТПВ", — сказав Едуард Хукс, Надзвичайний та Повноважний посол Королівства Нідерландів.

Андрій Садовий, міський голова Львова, розповів про співпрацю міста з ЄБРР у питанні будівництва нового сміттєпереробного комплексу та рекультивації полігону в Грибовичах.

«Ми очікуємо, що на тендер подадуть свої пропозиції багато міжнародних компаній. Технологія дуже важлива, але час також. В Україні сьогодні ситуація з поводженням з ТПВ складна. 95% сміття йде на полігони, а не на переробку. ЄБРР дуже добре розуміє нашу ситуацію», — сказав Андрій Садовий, міський голова Львова.

На зустрічі були також присутні представники компаній, які зацікавлені у співпраці з містом щодо вирішення питання поводження з ТПВ.

Нагадаємо, під час попередньої зустрічі сторони обговорювали можливості розширення співпраці між країнами та важливі аспекти створення сприятливого інвестиційного клімату в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: