Дональда Трампа розіграв пранкер, - ЗМІ

трамп
фото: Joinfo

Американський комік Джон Мелендес розіграв президента США Дональда Трампа, інформує ВВС Україна.

Американський комік Джон Мелендес розіграв президента США Дональда Трампа, інформує ВВС Україна.

Пану Мелендесу вдалося зателефонувати на борт президентського літака Air Force One (Борт №1). Він представився помічником сенатора, а потім сенатором Бобом Менендесом, розмовляв із зятем президента Джаредом Кушнером, а потім йому перетелефонував сам Дональд Трамп.

Комік, відомий за сценічним ім'ям "Джон, що заїкається", записав свою розмову з паном Трампом та завантажив її на свій подкаст.

Представник Білого Дому так прокоментував ситуацію CNN: "Іноді канали [президента] відкриті занадто широко, і такі помилки, як ця бувають".

Боб Менендес, яким представився комік, є сенатором-демократом з Нью-Джерсі та давнім прихильником міграційної реформи.

На аудіозаписі голос, який начебто належить Дональду Трампу, вітає сенатора з виправданням у справі про хабарництво в минулому році.

Раніше сенатора Менендеса звинувачували в отриманні подарунків від лікаря-окуліста з Флориди в обмін на політичний вплив.

Голос, який начебто належить Дональду Трампу, також повідомив, що призначить нового суддю Верховного Суду за 10-14 днів.

Американські ЗМІ повідомляють, що працівники офісу сенатора Менендеса були спантеличені, коли Білий Дім звернувся до них з проханням підтвердити факт розмови з президентом Трампом.

Комік, якому вдалося зателефонувати президенту, зазначив, що його план розіграти Дональда Трампа міг легко провалитися, але цього не трапилося.

«Все, про що вони мали запитати мене - це до якої партії належить сенатор Менендес, і який штат він представляє, і я б не знав. Але вони не запитали мене про це», - розповів пранкер CNN.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: