У Червонограді відкрили універсальний спортивний майданчик (фото)

DSC_1297 (1)
Фото: ЛОР

У неділю,1 липня, неподалік Червоноградського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа I-II ст. – колегiум» № 3 відбулося урочисте відкриття універсального спортивного майданчика.

Як повідомляє прес-служба ЛОР, таких майданчиків як у Червонограді всього в області – дев’ять.

«Обласна рада за нинішню свою каденцію в межах програми «Спортивний майданчик» планувала відкрити 100 майданчиків. Але ми збудуємо більше! Від нас вже частково перейняла цю функцію і держава. До речі, один з майданчиків у Червонограді збудований у тому числі й за державні кошти», - підкреслив голова облради Олександр Ганущин.

Варто зауважити, що відкритий універсальний спортивний майданчик має футбольне поле зі штучним покриттям 42x22, ігрове поле зі штучним покриттям для баскетболу та бігові доріжки. Фінансування здійснювалося в рамках ДФРР і за кошти міського та обласного бюджетів.

Церемонія відкриття спортивного майданчика завершилася дитячо-юнацьким футбольним турніром, а також баскетбольними змаганнями серед дорослих.

«Тішуся за дітей, тішуся за Червоноград. Це не останній майданчик в цьому місті. Ми обов’язково зробимо більше!», - наголосив Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: