В окупованому Криму прокуратура вимагає для Балуха чотири роки колонії

871EBF0C-25C7-408A-ACF7-A0451601C7B0_w1023_r1_s

В окупованому Криму російський прокурор запросив для українського активіста Володимира Балуха чотири роки колонії загального режиму в справі про дезорганізацію роботи Роздольненського ізолятора тимчасового тримання.

В окупованому Криму російський прокурор запросив для українського активіста Володимира Балуха чотири роки колонії загального режиму в справі про дезорганізацію роботи Роздольненського ізолятора тимчасового тримання, передає Крим.Реалії.

Всього з урахуванням покарання у першій кримінальній справі сторона обвинувачення просить засудити Балуха до шести років позбавлення волі і штрафу на суму 10 тисяч рублів (4 тисячі гривень).

Підконтрольна Кремлю влада звинувачує Балуха в побитті начальника Роздольненського ІТТ Валерія Ткаченка. При цьому сам активіст і його захист заявляють, що це Ткаченко напав на нього.

«Винність і умисел підсудного підтверджуються показаннями потерпілого та свідків, також відеозаписами з ІТТ, довідкою з лікарні, що у Валерія Ткаченка забій м'яких тканин хребетної області», - сказав прокурор.

Нагадаємо, що українець Володимир Балух оголосив безстрокове голодування 19 березня. Після 96-ти днів звичайного голодування він прийняв рішення перейти на сухе голодування.

У першій справі російська влада звинуватила Балуха в зберіганні боєприпасів. Українця засудили до 3 років і 5 місяців позбавлення волі в колонії-поселенні і до штрафу в розмірі 10 тисяч рублів (4 тисячі гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: