«Стан приміщення жахає»: львів'яни закликали осучаснити спорткомплекс «Україна»

image1_731434589

Сьогодні, під час засідання депутатської комісії з питань землекористування Львівської міської ради громадськість та представники спорту виступили на підтримку проекту модернізації спортивного комплексу на вулиці Мельника, 18 у Львові.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook громадський діяч Артур Спірін.

Представники громадськості зауважили, що електронна петиція про необхідність осучаснення цієї занедбаної спортивної споруди знайшла підтримку серед городян. «Модернізація дозволить проводити повноцінні тренування спортсменів. Зараз, чесно кажучи, цей комплекс взагалі не працює належно. Виставки-ярмарки, а діти розминаються у коридорі. Стан приміщення жахає. А після завершення робіт збільшаться можливості і для професійного тренування, і для оздоровчих занять. Я вважаю, що це той об’єкт, який Львову дуже потрібний!», – написав Артур Спірін.

Як пише ЗІК, активістка Мар’яна Кузьо, коментуючи допис, наголосила: «Принципово, щоб тут могли тренуватися тенісисти, але круто, що з’являються ще можливості для спорту, і всіх, хто думає про своє здоров’я. І взагалі, якщо сьогодні є люди, які готові інвестувати в розвиток спорту, то їх однозначно потрібно підтримати, а влада має сприяти таким проектам».

Нагадаємо, що у Львові заплановане масштабне оновлення спортивного комплексу на вулиці Мельника. Об’єкт, який сьогодні потребує капітального ремонту, буде модернізований до сучасного центру для здорового дозвілля дітей та дорослих. У березні виконавчий комітет ЛМР погодив реконструкцію спорткомплексу на вул. А. Мельника, 18 у двох чергах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: