У ЛОДА кажуть, що на вивозі львівського сміття зекономили 100 мільйонів

DSC_0601_1530616840_613x407.645_3_0

Із 300 млн грн, які перерахувала Львівській ОДА міська рада Львова за вивіз сміття впродовж року, вдалося зекономити 100 млн грн

.

Про це під час прес-конференції розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук, передає кореспондент Дивись.info.

«Ми посилили контроль над перевізниками, машини обладнані GPS, ми бачимо хто куди їде. Сміття зважується. Також, якщо на початках, сміття вивозили на віддалені полігони, то згодом вдалося домовитися з ближчими. Відстані скоротилися. Завдяки цьому вдалося зекономити 100 млн.грн», - розповів Назарій Романчук.

За його словами, зекономлені кошти у вигляді субвенції скерували на потреби районів.

«Ці кошти спрямували на 170 важливих для цих територій проектів. Це і ремонт доріг, і закупівля комунальної спецтехніки, і екологічні заходи, і ремонт об’єктів соціальної сфери: народних домів, шкіл, лікарень, ФАПів тощо», - зазначив директор департаменту.

Окрім того, за його словами, минулого року вдалося залучити  50 мільйонів гривень з державного резервного фонду. За ці кошти впорядкували 4 полігони, закупили 8 одиниць сучасної спецтехніки, для роботи на полігонах та 3 сучасні сортувальні лінії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: