З собакою до офісу: вже вшосте відбудеться всеукраїнський день «Візьми собаку на роботу»

EV__9106-1

До акції приєдналися вже у 33 містах по всій Україні. 6 липня понад 170 собак прийдуть на роботу разом зі своїми власниками. Реєстрація охочих взяти участь триває. 

Шостий рік поспіль відбудеться Всеукраїнський день «Візьми собаку на роботу». Взяти чотирилапих в офіс і таким чином розвивати дружню до тварин інфраструктуру закликає вітчизняний виробник раціонів для котів і собак «Kormotech».

Цю акцію компанія започаткувала у 2013-му спільно з брендом «КЛУБ 4 ЛАПИ» і проводить щороку. Вже зареєстровано близько 100 компаній у 33 українських містах.

Усі охочі взяти участь у Всеукраїнській акції «Візьми собаку на роботу» 6 липня, мають зареєструватися на сайті dogatwork.com.ua. Усі учасники отримують запас корму на день, пакети для прибирання за собакою, а також рекомендації ветеринарів про те, як облаштувати особистий простір чотирилапого в офісі, аби комфортно було і тварині, і працівникам.

«Ця практика дозволяє поступово змінювати статус чотирилапих у суспільстві, визнавати їх нашими компаньйонами і поважати їхні права і свободи. Спілкування з тваринами дозволяє знімати стрес і сприяє вільнішій і продуктивнішій робочій атмосфері. Наш офіс вже давно дружній до собак. Щодня тут можна зустріти бігля Беррі і вест-хайленд-вайт-тер'єра Бані — вони ходять на роботу не лише у день акції», — говорить Ростислав Вовк, директор компанії «Kormotech».

Торік участь взяли понад 50 компаній з 15 міст України. Традиція брати собаку на роботу зародилася 17 років тому у США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: