За рік ЛОДА вивезла зі Львова 226 тисяч тонн сміття

DSC_0601_1530616840_613x407.645_3_0

З 1 липня 2017 року, відколи ЛОДА отримала повноваження щодо очищення Львова від ТПВ, з міста було вивезено 226 тисяч тонн сміття.

Про це під час прес-конференції розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук, передає кореспондент Дивись.info.

«З них - 38%, 85 тис. тонн, пішли на захоронення на полігони Львівської області та 62%, 141 тис тонн - на полігони за межі області. На сьогодні усі перевізники мають укладені угоди на захоронення твердих побутових відходів як на полігонах області, так і за її межами», - заявив директор департаменту.

За його словами, для контролю над вивезенням відходів закуплено 3 вагові комплекси.

«Усе сміття, яке вивозять з міста Львова, зважують. І ми щодня маємо чітку інформацію, скільки тонн сміття зібрано у місті і на який полігон його повезли.

Ми також поставили вимогу перевізникам: будь-яка машина, яка працює зі сміттям, має бути обладнана GPS-навігатором. У нас є диспетчерська служба, яка в онлайн-режимі відслідковує кожен рух машини. Це дало можливість зменшити кількість випадків несанкціонованого скиду сміття. Я не кажу, що таких випадків немає, але це поодинокі випадки, які можна відслідкувати та за які можна притягнути до відповідальності водіїв», - розповів Назарій Романчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: