Самбірські леви, які поїдуть до Південної Африки, отримали всі документи CITES

36649014_2010062949065670_3978560302298955776_n

Три левиці зі Самбора і левеня з Хмельницького отримали всі документи CITES, які дозволять їх перевезти до реабілітаційного центру у Південній Африці.

Про це повідомили у Благодійному фонді «Міжнародна організація Лоуренса Ентоні».

В організації зазначили, що всі зібрані документи вже відправлені для підписів на видачу дозволу вивезти левів до Південної Африки. Але є і погані новини – благодійний фонд не має необхідних коштів, щоб дістатися реабілітаційного центру, зокрема для левеняти Натана, оскільки для нього треба спорудити ще ящик для перевезення і включити в план подорожей.

Дуже хороші новини. Усі документи СІТЕС були подані, і вся інформація була добрим і була відправлена ​​для підписів для видачі дозволу на експорт CITES. Зараз його справедливий час. Новини BAD полягають у тому, що у нас ще немає необхідного фінансування, щоб отримати їх до Південної Африки, до якої зараз належить Натан. Нам ще потрібно побудувати йому транспортний ящик і включити його в плани подорожей.

«Ви можете допомогти дістатися левам до Південної Африки, зайшовши на цей сайт www.laeoukraine.org», – йдеться у повідомленні

Потрібно зібрати ще щонайменше 8 тисяч євро, щоб збільшити нинішній фонд для подорожі. До того ж коштів, щоб піклуватися про левів, вистачить лише до кінця серпня. Мета, щоб повернути тварин до Південної Африки так близько і водночас так далеко через фінансові труднощі.

«Левиці цілком насолоджуються своїм новим простором і, здається, ніколи не вичерпують енергії. Вони також їдять набагато більше, ніж раніше, але вони виглядають добре і чисто. Натан стає величезним і їсть теж дедалі більше. Сподіваємося, ми не доведеться його переміщати в інше місце, перш ніж він вирушить до Африки», – каже Леонель де Ланге.

Нагадаємо, у Самборі леви жили у приватному зоокутку, який належить колишньому голові Самбірської РДА Івану Білаку. Зоозахисника неодноразово зверталися до власника щодо вкрай незадовільних умов утримання тварин. Натомість Натан з Хмельницького зоокутка.

Благодійний фонд, який рятує левів, заснував Ентоні Лоуренс – легендарний південноафриканець, який врятував сотні диких тварин, зокрема і Багдадський зоопарк у розпал військових дій. Він своїм коштом купував корм для тварин і охороняв звіринець від мародерів. Помер Ентоні Лоуренс 7 березня 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: