Як «Бумбокс» і The Gitas співали за кермом через океан для спільного кліпу

736068

Українські гурти «Бумбокс» і The Gitas презентували кліп на нову пісню «Тримай мене», яку планували записати 10 років поспіль.

Кліп гурти презентували на прес-конференції, передає Espreso.TV.

Соліст «Бумбокса» Андрiй Хливнюк і фронтмен The Gitas Саша Чемеров давно планували записати спільну композицію ще 10 років тому. Робота над треком почалися спонтанно лише влітку 2017-го року.

Свої партії гурти писали на відстані, адже були на різних континентах.

Зйомки для кліпу теж проходили на різних материках. «Бумбокс» знімалися в Україні, а також італійському Неаполі, Помпеях і закинутому місті  Крако. А The Gitas у пошуках унікальних локацій каталися по Каліфорнії.

«Зйомки цього кліпу мені сподобалися більше, ніж дуже велика кількість кліпів, знятих раніше, особисто моїх, і знятих більш професійно. Тому що тут вдалося сфокусуватися і вхопити реальну емоцію. Це не постановочне відео», - зізнався Андрій Хливнюк.

За словами музикантів, головне, що є у пісні - це «повітря, яке залишається для слухача». У ній кожен може віднайти власний сенс.

Основне ж завдання для слухача - обрати, яким бути: чесним чи розумним.

«Можна бути чесним і потрапити в халепу, а можна бути розумним і у неї не потрапити. У вас завжди є вибір, яким бути. Раніше я завжди був суто чесним. А зараз я вчуся бути розумним, бо чесність - на кордоні із егоїзмом, мені здається», - поділився Чемеров.

Андрій Хливнюк ж розповів про власне розуміння пісні.

«Наше суспільство схиблене на успіху, грошах, молодості чи так званій красі. Обирайте честь. Бо цей розум, який нам нав'язують - це не компроміс, про який ти кажеш», - посперечався Хливнюк. - Обиратйте чесність, бо українська «розумність» ви знаєте яка. Знаєш, коли треба прапором махнути, а коли - комусь грошей дати, щоб «порішати».

На пісню «Тримай мене» гурти записали одразу три версії: спільну, варіант Олександра Чемерова та акустичну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: