Голова Нацполіції підтвердив затримання підозрюваного у вбивстві поліцейського: він має 5 судимостей

736647

Голова Національної поліції Сергій Князєв підтвердив затримання чоловіка, якого підозрюють у вбивстві поліцейського в Києві.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Слідчому доставили особу, яку кримінальна поліція обґрунтовано підозрює у вбивстві працівника поліції. Злочин скоєно вчора в столиці. Це громадянин України, який має п’ять судимостей за скоєння корисливо-насильницьких злочинів. Мотив вчиненого злочину нам відомий, але розголошувати його до закінчення слідчих дій не маю права»,— сказав Князєв.

Удень 5 липня в Шевченківському районі Києва на вулиці Щусєва застрелили чоловіка. Поліція знайшла тіло чоловіка з вогнепальним пораненням, а неподалік — вилучила гільзу. ЗМІ повідомляли, що вбитий є співробітником поліції.

Поліція порушила кримінальні справи за статтями про умисне вбивство та розбій.

6 липня правоохоронці підтвердили, що вбитий був співробітником Нацполіції. Це Дмитро Глушак. Він з 1995 року працював в кримінальній поліції Нацполіції.

Дмитро Глушак був вбитий пострілом з вогнепальної зброї. Для розслідування злочину створили посилену слідчо-оперативну групу та долучили співробітників Служби безпеки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: