На Львівщині розікрали майже 400 тисяч гривень, призначених для будівництва шахти

663081

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисників у розкраданні коштів, призначених для будівництва об’єктів вугільної галузі. 

Правоохоронці викрили розкрадання майже чотирьохсот тисяч гривень коштів державного бюджету, призначених для будівництва шахти, про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що під час виконання будівельних робіт на одній з шахт Державного підприємства «Волиньвугілля» передбачені договором субпідряду роботи були виконані не в повному обсязі.

Під час аналізу затверджених актів виконаних будівельних робіт було встановлено завищення обсягів виконаних робіт на суму 376,5 тисяч гривень, унаслідок чого з держбюджету безпідставно були виплачені кошти на вказану суму, що підтверджується відповідною будівельною експертизою.

Чотирьом службовим особам, які затверджували акти приймання робіт, повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (розкрадання в особливо великих розмірах) КК України та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: