Що дивитися цього літа. Кращі серіали липня

36160436_2036647036597423_8671832020537573376_n

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Індо-американська кримінальна драма, міні-серіал за однойменним романом Гілліан Флінн «Зникла», а також попурі з розповідей Стівена Кінга — в кращих серіалах липня.

Sacred Games/Сакральні гри
(6 липня)

Sacred Games («Сакральні гри») - індо-американський кримінальний серіал від Netflix про детектива поліції Мумбаї Сартаже Сінха, який опинився втягнутим в небезпечну гру з однією з найбільших і небезпечних банд міста.

https://www.youtube.com/watch?v=28j8h0RRov4

Sharp Objects/Гострі предмети
(8 липня)

Наступна новинка місяця - міні-серіал від HBO Sharp Objects («Гострі предмети»), знятий Жан-Марком Валле за однойменним романом Гілліан Флінн («Зникла») з Емі Адамс у головній ролі. Її героїня - не особливо щаслива репортерка Камілла Прікер з не особливо успішної газети Чикаго. Їй знаходять важливе завдання, і Камілла відправляється в одне провінційне місто, де жертвою маніяка стали кілька малолітніх дівчаток. Але справа в тому, що Камілла в цьому місті народилася і виросла, і в ході розслідування вона виявляє, що у неї з жертвами занадто багато спільного.

Castle Rock/Касл-Рок
(25 липня)

Новинка від Hulu - Castle Rock («Касл-Рок») - таке собі попурі з розповідей Стівена Кінга, дії яких відбуваються у вигаданому містечку Касл-Рок. Вперше місто було згадане в романі «Мертва зона», виданому в 1979 році. Далі він з'являється в таких творах як «Куджо», «Темна половина», «Мішок з кістками», «Потрібні речі» «Тіло» і інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: