У Львівській міськраді взялися за гральний бізнес

f09454dfa3912703d1c31ee84ac3ad01_XL

На комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова депутати розглянули проект ухвали «Про організацію роботи щодо протидії гральному бізнесу та розповсюдженню азартних ігор на території м.Львова». 

За словами директора юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич, ця ухвала носить декларативний характер, але із реальними кроками, які допоможуть її реалізувати. Про це інформує портал депутатів ЛМР.

«Ми хочемо перевірити, чи не розміщується гральний бізнес незаконно на підставі суборенди в об’єктах комунальної власності. Відтак пропонуємо звернутись до Головного управління Національної поліції та фіскальної служби з проханням перевірки об'єктів на відповідність».

Як повідомив заступник голови комісії Андрій Шевців, пропонується вилучити з перспективної схеми об’єкти малих архітектурних форм, в яких незаконно функціонує гральний бізнес.

«Від комісії ми звернемось до районних адміністрацій, управління архітектури та урбаністики ЛМР щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання щодо вилучення з перспективної схеми об’єктів малих архітектурних форм, в яких функціонує гральний бізнес. Сподіваюсь, що на одному з наступних засідань ми будемо звертатись, щоб були також вилучені МАФи, в яких продається виключно алкогольна група. У нас є заборона продажу алкогольних напоїв після 22.00год і вона порушується, найперше, цими заклади. Крім цього, в них почали працювати лотереї, тобто гральний бізнес, тільки замаскований під комп’ютерні клуби, до того ж не тільки в стаціонарних приміщеннях, а й в МАФАх, на зупинках громадського транспорту. Тому ми маємо можливість впливати на це і сподіваюсь, що КП «Адміністративно-технічне управління» до 1 вересня наведе певний порядок у районах міста».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: