Як вибрати сервісний центр для заміни акумулятора телефону

дмитро

Ремонт сучасного мобільного телефону - це така процедура, з якою рано чи пізно доведеться зіткнутися практично кожному користувачеві мобільних гаджетів.

*промоція

Особливо з такою проблемою, як заміна акумулятора - адже у нього є свій термін життя, цикли заряду і навіть простий моральний знос.

Чому варто звернутися в сервісний центр?

На перший погляд може здаватися, що в такій роботі, як заміна батареї і немає нічого складного - дістав старий акумулятор, поставив новий і - готово. Однак буває, що такі дії не вирішують проблему старого акумулятора, а навіть навпаки - погіршують її. На щастя, на сьогодні існує досить велика кількість майстерень і сервісних центрів, які пропонують свої послуги, щодо ремонту мобільних телефонів, у тому числі і заміни акумулятора.

Все що залишається зробити користувачеві - це тільки знайти найближчого вільного майстра або ж сервіс з таким фахівцем, підібрати оптимальну вартість робіт, і дочекатися, поки всі роботи по усуненню несправностей будуть завершені.

Підводне каміння вибору сервісу

Однак, на жаль - але проблеми заміни акумулятора навіть в сервісних центрах часом не вирішуються так легко, як хотілося б. Багато сучасних сервісні центри в Києві та по всій Україні просто не справляються з поставленими їм завданнями. У них можуть працювати некомпетентні майстри, які тільки скоротять термін служби мобільного телефона. І навіть в самих популярних і розрекламованих сервісах, при заміні акумулятора смартфона, може трапиться така неприємність - завжди варто бути напоготові.

Як вибрати сервісний центр для заміни акумулятора?

Для того, щоб уникнути всіляких неприємних ситуацій і наслідків для свого телефону, варто правильно і відповідально підійти до вибору сервісного центру. Для цього можете сміливо спиратися на поради, описані нижче.

  • Будьте особливо обережними з майстернями, які знаходяться в підвальних і напівпідвальних будівлях. Ні, справа не в тому, що у такій компанії немає коштів на те, щоб орендувати або купити нормальне приміщення (хоча і в цьому теж), а перш за все в тому, що підвищена вологість, яка характерна для таких споруд, є згубною для техніки і її запчастин, аксесуарів і комплектуючих.
  • Віддавайте перевагу тільки тим центрам, у яких є свої групи в соціальних мережах або навіть сайти. Пам'ятайте, що компанії, які стежать за своєю репутацією, завжди йдуть в ногу з часом. Крім того, наявність соціальних зв'язків дозволить вам отримати детальну інформацію про умови ремонту, ціни, а також відгуки клієнтів майстерні.
  • Постарайтеся знайти такий сервіс, де для клієнтів буде запропонована безкоштовна діагностика. Такий хід вигідний не тільки з точки зору фінансів, але і з практичного боку. Сьогодні є велика кількість майстрів, які заробляють, тільки проводячи діагностику, тому що на більше вони не здатні.

Крім того, завжди звертайте увагу і віддавайте перевагу тим ремонтним службам, які спеціалізуються тільки на чомусь одному. Як показує практика, якість робіт таких майстерень завжди на порядок вище, ніж у різнопрофільних фахівців. Самі подумайте - ремонтувати телефон і холодильник одночасно - практично неможливо. Більш того, навіть заміна батареї iphone і заміна батареї Samsung істотно відрізняються один від одного.

Звичайно ж оцініть і досвід роботи компанії або певного майстра. Чим довше існує компанія, тим більше вірогідності, що її слуги популярні серед користувачів, а значить ті задоволені якістю виконання роботи.

І наостанок, вимагайте гарантію на виконаний ремонт. Тільки ті, хто не впевнений у своїх силах і якості, буде боятися залишити вам хоча б мінімальну гарантію.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: