Комедію з Винником запустять у прокат восени

630_360_1530686729-2382

Завершилися зйомки комедії «Скажене весілля», і вже 4 жовтня стрічка вийде в широкий український прокат.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

«Зйомки пройшли дуже швидко, наче стрибок із парашутом. Злагоджена командна робота дала свій результат, і зараз у мене є внутрішнє відчуття, що нам усе вдалося. На широких екранах на глядачів чекатиме скажено динамічна та смішна історія, несподівані перевтілення відомих українських акторів і зірок шоу-бізнесу, а також  безліч сюрпризів. Але зрештою вирішувати, чи все нам вдалося, будуть глядачі вже з 4 жовтня в кінотеатрах України», - зазначає режисер стрічки Влад Дикий.

Фільм розповідає про те, як директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк відправив доньку Катю до Франції на навчання, і через місяць вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря - кардіохірурга Франсуа. «Середюки - європейська родина!» - це гасло особисто від Василя почув у районі кожен. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять - афрофранцуз. Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання - невідомо, чи вдасться такий план реалізувати...

Головні ролі у стрічці виконали Назар Задніпровський (Василь, батько нареченої), французький актор Джиммі Воха-Воха (Франсуа, наречений), Поліна Василина (Катя, наречена), Леся Самаєва (дружина Василя), а також Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян та інші. До проекту приєдналися зірки шоу-бізнесу: Потап та MONATIK, які зіграли священика Євлампія та диякона Пилипона, продюсер Юрій Горбунов у ролі тамади Назара Запухляка та Олег Винник, роль якого творці стрічки поки що тримають у таємниці.

Фільм створюється компанією «Прототип Продакшн» (FILM.UA Group) за підтримки Держкіно.  Загальний кошторис фільму - 10 млн 800 тис. грн, з них частка Держкіно - 1 млн 175,6 тис. грн.

Співпродюсером став продюсерський центр Олексія Потапенка (Потап) та Ірини Горової  MOZGI Entertainment. Хітові саундтреки ексклюзивно для проекту створює музичний продюсер фільму Потап. А перший офіційний саундтрек комедії - пісню «Промінь» - виконали разом MOZGI, Michelle Andrade та «Время и Стекло».

Спеціально до завершення зйомок команда MOZGI Entertainment змонтувала кліп на першу пісню-саундтрек до «Скаженого весілля».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: