Львівський виконком погодив переможця конкурсу на реконструкцію трамвайного депо

dsc8745-01587b3e4cbd961f296e24cf7ec9459a

Виконавчий комітет затвердив переможця інвестиційного конкурсу з вибору інвестора для реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору», передає кореспондент Дивись.info.

«Відповідно до рішення інвестиційної комісії, переможцем конкурсу було обрано ТзОВ «Лем Стейшн». Зараз, згідно з процедури, ми затверджуємо це рішенням виконкому. Це дасть нам змогу підписувати з переможцем інвестиційний договір, проект якого завтра буде винесений на розгляд сесії ЛМР та дасть змогу реалізовувати цей проект згідно з тих завдань, які ми ставили. Об’єктом інвестування є старі приміщення трамвайного депо та службові приміщення, які будуть ревіталізовані в процесі реалізації проекту. Це буде інноваційно-креативний хаб і простір для громадськості», -  пояснив в.о. начальника управління інвестицій та проектів ЛМР  Роман Старецький та зазначив, що частина будівель залишиться у користуванні ЛКП «Львівелектротранс» для здійснення своєї господарської діяльності, але більша частину приміщень піде під реконструкцію.

Згідно з проекту інвестиційного договору, обсяг інвестицій у реконструкцію депо на вул. Сахарова має складати не менше 30 мільйонів гривень.

Термін реалізації проекту складає 4 роки.

Дата початку робіт стане відомою приблизно за місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: