Порошенко виступив проти закриття відділень Укрпошти

09e539dc264ef0e93e3d3c5ddcf04080_1530791899_extra_large_650x410_1_650x410
Фото: www.rbc.ua

Президент Петро Порошенко вважає неприйнятним закриття відділень Укрпошти в селах і припинення надання послуги з виплати пенсій через відділення, якщо регульовані державою тарифи не будуть підвищені.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Порошенко зазначив, що можливе скорочення відділень Укрпошти викликає серйозне занепокоєння тих, хто проживає в сільській місцевості.

«Їм стало відомо про плани скоротити відділення Укрпошти в селах, вони вважають, і я хочу підтримати їх, це категорично неприйнятним. Державні підприємства повинні виконувати певні соціальні функції», - підкреслив президент.

Він додав, що навіть недержавні підприємства мають соціальну відповідальність бізнесу.

Відзначається, що друга проблема, яка викликає занепокоєння - забезпечення пенсіонерів пенсіями через відділення Укрпошти. Так, з'явилася інформація про те, що відбудеться суттєве подорожчання цих послуг, що або збільшить дефіцит Пенсійного фонду, або зменшить виплати пенсій.

Глава держави підкреслив, що в ситуації, що склалася «повинен бути знайдений той компроміс, який дозволить ефективно продовжити функціонувати системі, поки не буде створена ефективна альтернатива».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: