Троє поранених на Рівненському полігоні, які перебувають у Львові, очікують операції (фото)

SONY DSC
SONY DSC

Загрози для життя поранених на Рівненському полігоні зараз немає.

Троє військовослужбовців, які були поранені 6 липня на Рівненському полігоні і одразу ж доставлені у військовий госпіталь у Львів, перебувають у задовільному стані, при свідомості і пам’яті. 

 Про це розповів під час брифінгу полковник медичної служби Іван Гайда, передає регіональний медіа-центр Міноборони України.

За словами полковника медичної служби Івана Богдана, у момент вибуху дуже ефективно спрацювали медики механізованої бригади.

«Військові дії навчили працювати лікарів швидко та якісно. До нас привезли трьох особливо важких пацієнтів. Оперативне втручання дозволило врятувати життя пораненим. Сьогодні ці постраждалі перебувають у стані середньої важкості. Інтенсивна терапія і реанімація завершена. Їм ще буде потрібне тривале лікування та ряд операцій. Одному з пацієнтів вдалося зберегти 4 пальці лівої руки. Загрози для життя поранених зараз немає. Усі при свідомості, розмовляють, самостійно вживають їжу», - сказав Іван Богдан.

Нагадаємо, 6 липня близько 5:45 під час виконання навчально-бойових завдань на Рівненському полігоні вибухнув міномет «Молот». Внаслідок трагедії загинули 3 військових, 9 зазнали різних поранень, троє з них перебувають на лікуванні у Львові. Причиною вибуху попередньо називають порушення заходів безпеки і неналежний стан міномета.

За останні півроку, Військово-медичний  клінічний центр Західного регіону прийняв 7 бортів військово-транспортної авіації з пораненими, травмованими та хворими військовослужбовцями з району ведення бойових дій на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: