У САП прокоментували закриття справи рюкзаків Авакова

630_360_1516977243-6181

Підозрюваний у так званій справі рюкзаків сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова Володимир Литвин на допиті заявив, що одноосібно вчинив злочин і готовий відшкодувати завдані збитки.

Про це розповіли в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі, пише «Слово і діло»

«Ознайомившись із матеріалами провадження, Володимир Литвин скористався своїм правом та дав показання, що саме він вчинив одноосібно злочин – перемігши на тендері, виготовив неякісні рюкзаки та за підробленими документами поставив їх МВС України, інші підозрювані до цього стосунку не мали та про факт поставки неякісних рюкзаків не знали. Крім того, він пояснив, що готовий відшкодувати завдану шкоду», – зазначили у відомстві.

Також в прокуратурі підкреслили, що один з ключових свідків сторони звинувачення не зміг «під час допиту в судовому засіданні» повністю підтвердити свої свідчення. Крім того, при безпосередній участі одного з адвокатів підозрюваних, знищено спеціальний засіб, на який вівся запис в кабінеті Чеботаря.

«При таких обставинах, враховуючи, що доказів, які поза розумним сумнівом спростували версію Литвина, не здобуто та можливості для їх здобуття вичерпано, прокурором у кримінальному провадженні ухвалено рішення про його закриття у частині підозри Чеботарю і Авакову», - зазначили в САП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: