На Львівщині хочуть створити національний центр патріотичного виховання

IMG_5827

У селі Сприня Самбірського району на території спортивно-туристичного оздоровчого комплексу «Прикарпаття» імені Кирила Осьмака хочуть створити національний центр патріотичного виховання.

Про це сьогодні, 15 липня, під час святкування 74-ї річниці створення УГВР у селі Сприня, сказав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає ІВА Дивись.info

«Вважаю, що у нас достатньо на сьогодні сил, засобів, можливостей, історичного підґрунтя і головне політичної волі, щоби перетворити це місце, де створювалася Українська Головна Гизвольна Рада, в національного рівня центр патріотичного виховання. Саме тут, у Сприні, ми маємо створити умови для круглорічного функціонування, проведення подібних ігор та спортивних змагань, конференцій та поважних зборів. Саме учасники ігор Нескорених, підказали нам цю ідею. Тому, ініціативу щодо відзначення на національному рівні 75-ї річниці вважаю дуже своєчасною», - розповів Олександр Ганущин.

Додамо, що патріотичні змагання «Ігри Нескорених», починаючи від 2017 року, набув статусу загальноукраїнського. В «Іграх Нескорених» у 2018 році взяли участь понад 100 осіб, хлопців та дівчат віком 15-18 років з різних областей нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: