Дієго Марадона став головою правління ФК «Динамо-Брест»

4748213

Аргентинець Дієго Марадона, призначений в середині травня головою правління білоруського футбольного клубу «Динамо-Брест», в понеділок прибув до Бреста.

Про це повідомляє ТАСС.

Аргентинця зустрічали в місцевому аеропорту дівчата в національних білоруських костюмах. За традицією Марадоні піднесли хліб-сіль. Високого гостя зустрічали представники ФК «Динамо-Брест», які прибули в аеропорт на автомобілях представницького класу, прикрашених символікою клубу.

Перед від'їздом Марадона вийшов вперед, щоб було зручно знімати фотокореспондентам і телеоператорам. Знаменитий аргентинець поцілував руку і доторкнувся нею до землі. На виїзді з аеропорту кортеж зупинився, Марадону вітали місцеві жителі.

У понеділок в Бресті запланована прес-конференція Марадони. Увечері аргентинець буде присутній на матчі між «Динамо» і «Шахтарем» (Солігорськ).

Контракт 57-річного Марадони з командою розрахований на три роки. Повідомлялося, що Марадона буде займатися питаннями стратегічного розвитку клубу, а також взаємодіяти з усіма його структурними підрозділами, включаючи дитячу академію «Динамо-Брест».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: