«Новичок» був у флаконі для парфумів, – брат постраждалого в Еймсбері

_102536262_de26-1
Метью Роулі.

Метью Роулі, брат постраждалого від отруєння в британському місті Еймсбері Чарлі Роулі, заявив, що нервово-паралітична речовина «Новичок» містилась у флаконі для парфумів.

Про це повідомляє Тиждень з посиланням на ВВС.

«Метью Роулі сказав, що його брат Чарлі, який все ще перебуває у лікарні у тяжкому стані, повідомив йому, що підібрав флакон для парфумів», - йдеться у повідомленні.

Водночас у поліції не підтвердили даний факт.

Нагадаємо, 13 липня поліція Британії заявила, що знайшла у будинку Чарлі Роулі «маленьку пляшку» з  «Новичком».

Раніше представник Міністерства охорони здоров'я і соціальних справ Великої Британії Саллі Девіс попередила жителів міст Солсбері, Еймсбері та їхніх околиць про ризики контактів з незнайомими предметами.

Як повідомлялося, британець Чарлі Роулі, який 30 червня потрапив під дію нервово-паралітичної речовини «Новичок» у місті Еймсбері, прийшов до тями.

8 липня в Британії 44-річна Дон Стерджес, яка отруїлася нервово-паралітичною речовиною «Новичок» у місті Еймсбері, померла.

Раніше стало відомо, що двоє бритнців з міста Еймсбері зазнала впливу нервово-паралітичної речовини «Новичок» в результаті контакту із зараженим предметом.

Нагадаємо,  4 липня британські фахівці з контртерористичного підрозділу підтвердили, що новий інцидент в містечку Еймсбері знову пов'язаний з отруйною речовиною «Новичок».

4 липня поліція графства Вілтшир повідомила про отруєння невідомою речовиною у місті Еймсбері, неподалік Солсбері.  За даними поліції, 30 червня в одному з будинків були виявлені чоловік і жінка без свідомості. Поліція припускає їх можливий контакт з «невідомою речовиною». Місця, які постраждалі могли відвідати перед інцидентом, оточили в якості запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: