У Туреччині проводять експертизу щодо причин смерті українця, якого побив росіянин

78_main

У Туреччині триває експертиза щодо причин смерті громадянина України, який внаслідок отриманих травм помер у лікарні. Завершення слідства очікується найближчими днями.

Про це у своєму Twitter написав посол України в Туреччині Андрій Сибіга, інформує Главком.

«В рамках контролю слідства у справі смерті громадянина України А.Сови Посольством направлено ноту. Триває експертиза причин смерті — очікується завершення найближчими днями. Підозрюваному на підставі рішення суду заборонено виїжджати з Туреччини», — написав дипломат.

Як повідомлялося, 7 липня в Туреччині громадянин РФ до напівсмерті побив 57-річного українця. За наявною інформацією, конфлікт між громадянином України та 30-річним туристом із РФ виник під час перегляду матчу ЧС з футболу Хорватія – Росія. Чоловіка непритомного госпіталізували до реанімації.

У турагентстві заявили, що росіянин зайшов на територію готелю, де відпочивали українські туристи, із сусіднього готелю. За словами турагента, українець під час надходження до  медичного закладу знаходився в стані алкогольного сп'яніння, що позбавляє його права на страхові компенсації.

За словами родичів потерпілого українця, турецька поліція оштрафувала росіянина на $800, після чого той виїхав до Росії. Житель Запоріжжя помер у суботу близько 10:00. Українське посольство звернулося до турецької прокуратури у справі побиття українського туриста, внаслідок якого потерпілий помер в лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: