Трьох небезпечних в’язнів, які втекли з Одеської колонії, розшукують 15 спецгруп поліції

143215

З одеської колонії втекла група злочинців. Мова про трьох чоловіків, двоє з яких відбували покарання за крадіжки, і один – за насильство.

З одеської колонії втекла група злочинців. Мова про трьох чоловіків, двоє з яких відбували покарання за крадіжки, і один – за насильство, інформує 5 канал.

Поліція і досі розшукує Запорожана Івана, 1997 року народження, Куспіса Владислава, 1995 року народження та Загорняка В'ячеслава, 1992 року народження.

Із колонії вони втекли о 4-ій ранку. Для цього – проломили стіну овочесховища, вийшли на Люстдорфську дорогу і зникли. Зараз слідчі з'ясовують, як ув'язнені потрапили в господарчий блок.

Нині втікачів розшукують 15 спеціальних груп поліції, залучили також військовослужбовців Нацгвардії і слідчих прокуратури. Усі троє злочинців утримувалися в різних блоках. На волю ув'язнені мали вийти за два роки.

«Попередньо проламавши стіну овочесховища, відсунули захисну огорожу і зістрибнули на Люстдорфську дорогу… Спокійні, працювали, щось особливе з себе не представляли, ніякі не «блатні», не «ділові», самі звичайні люди. Що для нас теж дивно», – прокоментував начальник Південної виправної колонії №51 Тагір Ахмєдов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: