У Львові з’явиться підрозділ екологічної промоції 

IMG_4870

У рамках співпраці з Європейським банком реконструкцій та розвитку на базі комунального підприємства «Зелений Львів» мають утворити підрозділ, що займатиметься промоцією еко-проектів у місті та популяризацією життя в еко-стилі. 

Про це повідомив міський голова Львова у відповідь на питання голови депутатської екологічної комісії, депутата Ірини Оршак, яка ще восени 2017 року виступила із пропозицією створити у структурі ЛМР профільний промоційний еко-відділ. Про це йдеться на порталі депутатів ЛМР.

«Робота такого відділу має посилити рівень екологічної культури серед населення – щодо поводження зі сміттям, раціонального використання води тощо», – переконана депутат.

Окрім того, під час звіту міського голови Ірина Оршак поцікавилася, коли у мерії відновлять роботу управління екології, яке півроку тому через кадрові питання довелося вимушено розформовувати і трансформувати у відділ.

Як пояснила керівник юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, розпочати процедуру створення управління вдасться через півроку, адже між ліквідацією та створенням заново управління має минутим не менше року

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: