У Сокільниках збудують школу з басейном та ліфтом за 167 мільйонів гривень

2012-08-31_stroit_raboty_obshee

Сокільницька сільська рада в результаті відкритих торгів 12 липня уклала договір з ТОВ «Вельт-Кепітал» на будівництво загальноосвітньої школи за 166,9 мільйона гривень.

Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів»

Це вже не перша спроба Сокільницької сільради провести тендер на будівництво школи. Раніше сільрада оголосила аналогічну закупівлю, однак скасувала процедуру у квітні 2018 року, оскільки оголошення містило помилку в частині вартості предмету закупівлі. Тоді очікувану вартість визначили на рівні 153 млн грн, на нових торгах ціна зросла до 188 млн грн.

Нову триповерхову школу збудують на вулиці Успенській в Сокільниках. Передбачено, що навчальний заклад буде розрахований на 660 учнів. Таким чином вартість одного навчального місця становить 252 тис. грн. Це більш ніж вдвічі дорожче, ніж розрахована Мінрегіонрозвитком середня вартість будівництва шкіл в Україні у 2018 році, яка становить 102,7 тис. грн.

В новій школі побудують басейн, спортивні майданчики зі штучним покриттям та тренажерний майданчик зі всім необхідним обладнанням. В школі також передбачено повноцінну кухню та їдальню. Крім того, встановлять ліфт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: