Я питав себе, коли ви попросите у Путіна автограф? – Шварценеггер розкритикував Трампа

''The 15:17 To Paris'' Los Angeles Premiere

Американський актор і губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер висловився про поведінку президента США Дональда Трампа на спільній з президентом РФ Володимиром Путіним прес-конференції.

Американський актор і губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер висловився про поведінку президента США Дональда Трампа на спільній з президентом РФ Володимиром Путіним прес-конференції, передає НВ.

У зверненні, опублікованому в своєму Twitter, Шварценеггер порівняв Трампа з «маленької макарониною».

«Президент Трамп, я тільки що подивився вашу прес-конференцію з президентом Путіним. Це було образливо. Ви виглядали, як маленька пшенична макаронина, як маленький фанат. Я питав себе, коли ви попросите у нього автограф або селфі, або щось на зразок того», – сказав він.

За його словами, Трамп зрадив американську розвідку, юридичну систему і «найголовніше – свою країну».

«Ви – президент США, ви не повинні цього робити. Що з вами сталося?» - підкреслив Шварценеггер.

Він нагадав про поведінку президента Рональда Рейгана на зустрічі з генсеком СРСР Михайлом Горбачовим, приводячи в приклад, яким повинен бути лідер США.

«Він, стоячи біля Берлінської стіни, сказав: «Містер Горбачов, знищіть цю стіну». Де ці часи?» – додав актор.

Нагадаємо, 16 липня в Гельсінкі за закритими дверима відбулася офіційна зустріч президентів США і Росії – Дональда Трампа і Володимира Путіна. На підсумковій прес-конференції сторони відзначили прогрес в поліпшенні двосторонніх відносин.

Трамп заявив, що немає підстав вважати, що Росія організувала хакерські атаки під час президентських виборів в США в 2016 році, щоб допомогти йому перемогти. За його словами, Путін був «дуже переконливий» в своєму запереченні втручання в американські вибори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: