У Краківці затримали румуна, який перевозив майже вісім кілограмів екстазі (фото, відео)

DCIM101MEDIA
DCIM101MEDIA

Оперативні співробітники Держприкордонслужби певний час відслідковували та документували трафік переміщення наркотичних речовин, а фігурантів справи взяли на контроль.

Про це повідомили у ДПСУ.

Днями причетну до незаконної діяльності особу затримали в пункті пропуску «Краковець» під час спроби перевезти наркотичні засоби. Відносно неї в момент перетину кордону спрацювала база даних.

Чоловік, який виявився громадянином Румунії, рухався в Україну легковим автомобілем «Audi» литовської реєстрації. Прикордонники вивели авто із загального потоку та здійснили поглиблений огляд іномарки.

У порожнині паливного баку правоохоронці знайшли дев’ять запаяних поліетиленових пакетів з наркотичною речовиною попередньо екстазі, загальною вагою близько 7,8 кілограмів.

DCIM101MEDIA

За даним фактом проінформовано співробітників УСБ України у Львівській області про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».

Громадянина, наркотичну речовину та транспортний засіб передано УСБ України у Львівській області. Наразі тривають подальші слідчі дії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: