Впродовж року Львів повернув у свою власність 10 незаконно відчужених приміщень

p4030873-f6d34af2f4aceb27010f5f9a520c00a1

Львівська міська рада через суди домоглась скасування реєстрації права власності юридичних та фізичних осіб на низку комунальних приміщень, які вибули за так званою «Аферою століття», та повернула майно територіальній громаді Львова.

Львівська міська рада через суди домоглась скасування реєстрації права власності юридичних та фізичних осіб на низку комунальних приміщень, які вибули за так званою «Аферою століття», та повернула майно територіальній громаді Львова, інформують в ЛМР.

Так, протягом року було повернуто у комунальну власність 10 незаконно відчужених приміщень, по решті справ наразі ще тривають судові процеси.

Зокрема, у комунальну власність повернуто такі об’єкти:

— на вул. Старознесенська, 194;

— на вул. Ю. Дрогобича, 4;

— на вул. Зелена, 202;

— на вул. А. Тесленка, 2;

— на вул. Замкова, 9;

— на вул. Шота Руставелі, 32;

— на вул. Є. Ярошинської, 1;

— на вул. В. Антоновича, 56;

— на вул. Дністерська, 16;

— на вул. І. Свенціцького, 7.

«Інші справи про повернення приміщень в комунальну власність ще перебувають в судових провадженнях, проте це лише справа часу! Сподіваємося на справедливий суд, і що всі приміщення будуть повернуті громаді Львова в найближчий час. На превеликий жаль, справжніх злочинців, які організували та здійснили спробу незаконно набути у власність комунальне майно, таки не засуджено, натомість тривають кримінальні провадження щодо осіб, які були насправді «підставними особами». Справжні злочинці ще досі на волі. А деяких навіть поновляють на роботі!», — наголосили в управлінні комунальної власності ЛМР.

Нагадаємо, рік тому працівники управління комунальної власності ЛМР виявили незаконні дії з комунальним майном та повідомили про це правоохоронні органи. Загалом було виявлено декілька десятків незаконно відчужених комунальних приміщень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: