Як відпочити влітку без моря з Vlasne.ua

2018-07-18_1303_002

Влітку звичніше їхати на море, але можна замінити його горами. Українські Карпати нічим не гірші моря. Прекрасна природа, чисте повітря, комфортні умови, а ще місцями можна навіть оздоровитися завдяки термальним водам і мінеральним джерелам.

промоція*

Косино

Одне з кращих термальних джерел знаходиться в селі Косино. Є всі умови для відпочиваючих. Розташований курорт в мальовничому місці. Місцеві жителі пропонують добове житло. Зняти квартиру подобово можна на порталі Vlasne.ua. Мінімальна ціна проживання 80 грн. на добу.

Велятино

Забути про проблеми і отримати потужний заряд енергії можна в селі Велятино. Прекрасні термальні джерела допомагають людям позбутися багатьох хвороб і дарують справжній релакс. Житло тут пропонують від 100 грн. на добу.

Східниця

Справжня українська Швейцарія знаходиться в Східниці. Бальнеологічний курорт з цілющими мінеральними джерелами. Допомагають при лікуванні великої кількості захворювань. Тут можна оздоровитися і приємно відпочити. Житло коштує мінімум 55 грн. на добу.

Берегово

Берегово - це місце, де унікальні термальні води з цілющим складом. Знаходиться в мальовничому куточку. Ціни на квартири подобово в Берегово стартують від 70грн. на добу.

Це тільки невелика частина курортів, які можуть стати чудовою альтернативою морському відпочинку. Гарне житло зробить відпочинок більш приємним і комфортним. Великий вибір квартир в будь-якій точці України завжди є на Vlasne.ua. Портал, який вже багато років пропонує десятки тисяч квартир без посередників, тільки пропозиції від власників. Є корисні функції і зручний пошук житла. Користувачі порталу мають можливість безпечно і швидко бронювати квартири.

Можливість безпосередньо спілкуватися з господарями надає сайт. Vlasne.ua має все необхідне, щоб швидко і без ризику вирішити питання з житлом і насолоджуватися відпочинком.

промоція*

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: