Мер Дніпра звільнить директорів шкіл і завучів, які симпатизували сепаратистам

b44b64359ec00b324cd41d7ff8341310

Директори шкіл і завучі Дніпра, які подали свою кандидатури на конкурс на заміщення посад, не мають шансів перемогти, якщо були помічені у симпатіях до сепаратистів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав мер Дніпра Борис Філатов.

«Я не СБУ і у мене немає сотень аналітиків і оперативників. Я не кіберполіції і у мене немає ніяких технічних можливостей. Я не штатний націонал-патріот і не ходжу по вулицях з червоно-чорним прапором. Я не депутат і не клянусь в телевізорі в любові до своєї країни. Я просто знаю, що я повинен робити. А ще я вмію чекати», – написав Борис Філатов.

Він зазначив, що з другого дня своєї каденції почав збирати досьє на директорів і завучів міських шкіл, а допомагали йому довірені люди.

«І на третій рік своєї каденції я дочекався. На даний момент гуманітарний департамент проводить конкурси на нові призначення директорів шкіл. Більше 30 (!) відсотків претендентів, починаючи з 2014 року, в соцмережах або непублічно підтримували сепаратистські настрої, нехтували власну країну і дуже любили суміжну державу.

Доходило до того, що деякі в фейсбуці писали за Україну, а в «однокласниках» - за ЛДНР і Росію!

Тепер вони всі або будуть звільнені, або не прийняті на роботу. Юридично бездоганно. Без можливості відновитися через суд. Адже ми не порушуємо трудове законодавство і не переслідуємо за переконання. Краще просто не подавайте на конкурс. Адже рукописи не горять», – резюмував мер Дніпра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: