Слов'янський базар 2018: стало відомо, хто переміг

4eb75955-9883-4883-b6aa-bd56f992073a

Вперше за 27 років виконавець з Молдови завоював на конкурсі «Слов'янський базар 2018» гран-прі,

Вперше за 27 років виконавець з Молдови завоював на конкурсі «Слов'янський базар 2018» гран-прі.

Виконавець Марчел Рошка представляв на конкурсі Румунію, в той час як він - уродженець Кишинева, про це пишуть podrobnosti.ua.

До кінця конкурсу склалася ситуація, при якій у двох виконавців - Марчела Рошки, що представляє Румунію, і Амре з Казахстану - набралося однакову кількість балів, разом вони вирвалися вперед. У підсумку журі визнало більш гідним саме Марчела Рошку..

«Після виконання пісні "Молитва" зал глядачів просто вибухнув. Для мене це були найсильніші враження. Взагалі на фестивалі я відчув таку гаму емоцій, яку ніколи в житті раніше не відчував. Що цікаво, преса жодного разу не підійшла до мене в перші дні конкурсу. Я не відповів ні на одне питання, не давав інтерв'ю», - поділився враженнями Марчел Рошка.

На думку артиста, на початку конкурсу його ніхто не сприймав всерйоз, але після другого виступу преса приділяла йому підвищену увагу.

Натомість друге місце здобула українка Міла Нітич. За виконання хіта «Червона рута» журі поставило українці не ідеальні оцінки.

Цікаво, що у дитячому конкурсі Україна отримала перше місце. 12-річний хлопчик Олександр Балабан. Він переміг у перший день музичного конкурсу у Вітебську у четвер, 12 липня. За перемогу молодий українець отримав п'ять тисяч доларів, а також право виступити на сцені з зірками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: