В Україні відкривається четвертий завод з випуску комплектувальних для електромобілів

42395dc0-04fa-499d-b4fc-a331eef4b69e

У Хмельницькому добудовують новий завод з виробництва електропроводки для електромобілів.

Німецько-японське підприємство Sumitomo Electric Bordnetze (SEBN) відкриває вже четвертий завод з випуску кабелів для електромобілів. Будується нове підприємство на базі ПрАТ «Хмельницький механічний завод» в Хмельницькому і через два місяці добудують першу чергу заводу. Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької ОДА.

Після офіційного відкриття виробництва на ньому буде працювати не менш 500 співробітників, а надалі штат розширять до двох тисяч працівників.

Компанія Sumitomo Electric Bordnetze присутня в Україні вже більше 11 років і виробляє кабелі для зв'язки, якими йде струм. Надалі їх встановлюють на електромобілі таких концернів, як Volkswagen, Porsche, Seat, Bentley та ін. Перше підприємство було відкрито в Тернополі, потім під Тернополем і під Чернівцями. На цих заводах працює близько п'яти тисяч співробітників.

Компанію Sumitomo Electric Bordnetze було створено в 1897 році і включено до складу Sumitomo Group, що має понад 300 дочірніх компаній в 33 країнах світу. Головний офіс SEBN розташовано у Нью-Каслі, Велика Британія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: